Grejet

Grejet

Lad det være sagt med det samme, jeg kan ikke modstå fristelsen til at forøge mit sortiment når jeg ser noget nyt, på nettet eller en grejbutik. Der er altid et eller andet der lige mangler, blink, en stang, et hjul eller noget helt andet. Derfor har jeg mange blink, flueliner, fiskesnøre, powerbait dåser(25) og det er ikke noget der kan undværes(mener jeg). Man må aldrig lade en fin stang og hjul gå sin næse forbi.

Kystgrejet

 

 

 

Til kysten har jeg Shimano Nexave sæt der er udemærket, fletline på spolen og derudover 2 9" ABU stænger, en gammel atlantic 403 og en nyere samt 2 8" ABU spinnestænger. 4 ABU hjul, af cardinal typen.

 

Blinkene her under er et lille udpluk af samlingen der består af ABU Toby,Hammer, borhnolmerkøl, bornholmerpil, fladbukken, Hansen Lax, Leguan, Fight, Lotus, Stripper, Pilgrim, Trutta Flex, Fjord Spoon, Kingtrout, Trophy Trout, og mange andre.

 

 

 

 

 

 

Kystwoblerne jeg bruger er disse her. Goby, Fornæs, Djursland, Abu, salty, Jensen, Kinetic, Magic eye, sandgrævlingen.

 

Og da intet kan undværes skal det hele slæbes med hver gang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferie uge 43 2009, mandag blev en dyr dag i Århus her sneg der sig en Fenwick Ironfeather 10" 4 delt spinnestang med hjem, det dyreste stykke grej jeg har købt indtil nu, så nu har den bare at fange nogle fisk til mig. Jeg har fået sat del 2 og 3 så godt sammen at den lige nu kun er tredelt og ikke passer hverken i pose eller cordurarør.

 

Tirsdag var ugens absolutte bedste dag rent vindmæssigt ved kysten og jeg tog til fornæs og fiskede en 3 timer med den nye, og det blev til et par hug og et par efterfølgere, så der var fisk der ude. Den kaster bare godt, meget stiv som jeg kan lide en spinnestang.

 

 

12.01.2010

 

 

 

Idag skulle jeg lige prøve at trække i de 2 dele som jeg har kæmpet med siden oktober da jeg købte stangen og minsanten om ikke den gik fra hinanden nu den har stået i kulden i garagen, så nu er jeg den lykkelige ejer af en 4 delt Ironfeather igen, yes yes yes

 

 

Copyright Nando.dk