Om mig

Om mig

 

 

 

December 2009

 

Jeg hedder Mogens Jørgensen og kommer fra Grenaa. Jeg er gift med Mette og vi har sammen 2 børn, Steffen og Stine.

 

Jeg arbejder som kontorassistent hos E. Møllers Auto Grenaa, hvor jeg den 1.dec efter en pause på 7 år er tilbage i folden igen efter et par år som taxavognmand og efterfølgende 5 år som salgskonsulent hos Svend Severinsen A/S, Peugeot Grenaa, og i min fritid hygger jeg mig med min familie, min elskede PC, min MC og mine fisketure.

 

Fiskeriet startede jeg med allerede da jeg var knægt, hvor min far tog mig med på havnen og fiskede fra molerne. Senere rendte jeg selv dernede og jeg kan huske at jeg som stor knægt kom i snak med nogle tyskere der ikke fangede andet end frimærker, og da jeg gik hjem forærede jeg mine fisk til dem og som tak fik jeg en gammel kniv som jeg stadig den dag i dag har som evigt minde om den tid.

 

Fiskeriet blev en årrække sat på standby da jeg i 1982 fik en dejlig schæferhund der skulle trænes op og han blev da også gennem 10 år brugt både i Politihundeforeningen og Civilforsvaret hvor han blev redningshund.

 

 

 

Så kom børnene og tog tiden med fodbold og ridning og hvad de nu dyrker og tiden til fiskeriet var stadig knap, da jeg også kørte taxa næsten hver weekend.

 

 

 

I 1997 fik vi Jambo som vi hentede på Fyn, og efter 5 års pause med hund var det rart at skulle igang igen med træning og det hele, men jeg ved ikke helt hvad der gik galt med Jambo for han begyndte at lægge sig ind i familie hirakiet mellem mig og de andre og det var ikke specielt rart at se at han skulle stå og knurre af børnene og lige meget hvor mange skæld ud han fik hjalp det ikke. Så derfor blev det aldrig med ham som med Karo og jeg lærte da også af mine nederlag med ham at man ikke kan sammenligne to hunde selvom de er samme race og derfor blev han nærmest hjemmehund uden de store udfordringer. Så fik vi den glimrende ide at skaffe en anden hund for at han skulle få tankerne på noget andet.

 

 

 

I 2001 fik vi så NANDO som siden er opkaldt efter. En dejlig Westie som har gjort vores syn på hunde til noget andet end da vi havde schæferen. Jeg har altid betragtet de små hunde som noget femi noget, men med Nando har jeg opdaget at der skam er hunde med egne meninger. Har man en schæfer og kalder så kommer den da selvfølgelig, men med en westie er det når den har tid og lyst og lige har snuset færdig.

 

 

 

Copyright Nando.dk